ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Σε περίπτωση που έχετε παρατηρήσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας ή ακούτε περίεργους θορύβους, τότε θα πρέπει να φέρετε άμεσα το όχημά σας προκειμένου να υποβληθεί σε έναν δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο. Οι έμπειροι τεχνικοί μας, θα προχωρήσουν σε όλους τους λεπτομερείς απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους και τεστ μέχρι να βρεθεί και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ο διαγνωστικός έλεγχος του αυτοκινήτου όμως δεν είναι απαραίτητος μόνο σε περίπτωση που υποπτευόμαστε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά πρέπει να πραγματοποιείται ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Για το λόγο αυτό, οι τεχνικοί μας κατά το τακτικό σέρβις του αυτοκινήτου, πραγματοποιούν όλους τους βασικούς ελέγχους (πχ έλεγχο φρένων, έλεγχο συστήματος διεύθυνσης, πίεση αέρα, έλεγχο κιβωτίου ταχυτήτων – συμπλέκτη, έλεγχο στάθμης υγρών, έλεγχος διαρροών, έλεγχο συστήματος ανάρτησης κλπ) προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι το αυτοκίνητο είναι ασφαλές να κινηθεί.

Η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της δεισλειτουργίας του αυτοκινήτου, θα σας γλυτώσει μελλοντικά από ένα μεγάλο κόστος, καθώς θα προλάβετε πιθανές ζημιές που μπορεί να προκληθούν ενώ επιπλέον με αυτόν τον τρόπο θα είστε σίγουροι ότι έχετε ένα αξιόπιστο και ασφαλές αυτοκίνητο με το οποίο μπορεί να μετακινήστε εσείς και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι!

ΚΛΗΣΗ
ΟΔΗΓΙΕΣ